De sju främsta skälen till att du bör överväga rhinolaryngoskop för engångsbruk

Så kan ett rhinolaryngoskop för engångsbruk förbättra ditt dagliga arbete:

1. Du kan ta det med dig till alla platser där du behöver arbeta

Från öppenvård till slutenvård – du kan ta med dig ett endoskop för engångsbruk och en bärbar monitor till alla platser där du behöver arbeta.

2. Det gör det möjligt för dig att komma närmare patienterna

Du kan ställa in en bärbar monitor i ett bekvämt läge, vilket gör det enklare för dig att fokusera på patienterna och göra dem mer involverade i proceduren.

3. Det gör det enklare att dela kunskap

Dina medarbetare och studenter kan följa proceduren på skärmen, och du kan spela in och lagra bilder och filmer på procedurerna för visning och dokumentation i ett senare skede.

4. Högkvalitativ bildtagning

Med ett endoskop för engångsbruk med adaptiv ljusstyrning som är anslutet till en högupplöst monitor får du skarpa bilder som gör det möjligt för dig att enkelt identifiera anatomiska strukturer. 

5. Enklare att navigera i de övre luftvägarna

Ett lätt, flexibelt videoendoskop med mycket böjliga vinklar är enkelt att hantera i samband med undersökningar.

6. Effektivt engångsbruk

Det är bara att använda och sedan kassera. Inga fler fördröjningar på grund av att du måste vänta på ett rent skop – Inga kostnader eller problem i samband med rengöring och reparationer.

7. Garanterad sterilitet

Genom att ett endoskop för engångsbruk är sterilt elimineras risken för smitta relaterad till utrustningen, vilket gör det extra säkert för patienterna.

keyboard_arrow_up