Ta kontroll över dagen och bli mer effektiv

Ambu® aScope 4 Cysto

Ambu aScope™ 4 Cysto är ett sterilt flexibelt engångsendoskop som ser till att du kan bli mer effektiv – utan att kompromissa med kvaliteten.

SE PRODUKT

Tre sätt som aScope 4 Cysto hjälper dig att öka produktiviteten

aScope 4 Cysto för engångsbruk ser till att du kan skapa ett smidigare arbetsflöde, frigöra resurser och behandla fler patienter eftersom du:

Alltid har tillgång till ett nytt sterilt cystoskop som kan användas direkt ur förpackningen

Aldrig behöver ändra tidsplaneringen för ett ingrepp på grund av att endoskop håller på att rengöras eller repareras

Reducerar tid och kostnader som annars spenderats på rengöring

Få ett effektivare arbetsflöde

Ambu aScope 4 Cysto erbjuder tydlig och skarp bild och smidig hantering, som inte försämras över tiden eftersom du får ett helt nytt cystoskop för varje ingrepp.

Lär dig mer om fördelarna, design, tekniska specifikationer, ladda ner datablad och broschyrer och ta reda på hur du kan prova produkten på din avdelning.

Se produkt

Förenklat ingrepp med aScope 4 Cysto

Finns alltid till hands

aScope 4 Cysto för engångsbruk är enkelt att ta med sig – var och när du än behöver det. Cystoskopet och Ambu® aView™ 2 Advance-monitorn är lätta, bärbara och enkla att installera. HD-skärmen kan placeras på valfri plats för inspelning av bilder och videoklipp så att du kan gå igenom resultaten med patienten eller kollegorna vid ett senare tillfälle.

Utmärkt bildupptagning

När nya Ambu® aScope™ 4 Cysto för engångsbruk används med den bärbara HD-monitorn Ambu® aView™ 2 Advance på hela 12,8 tum får du alltid skarpa och tydliga bilder. Tack vare att cystoskopet är avsett för engångsbruk är det aldrig slitet och bildkvaliteten blir alltid optimal. 

Läs mer om aView 2 Advance
Läs mer om aScope 4 Cysto

keyboard_arrow_up