Skärmenheter för flexibla
endoskop för engångsbruk

Plattform för högkvalitativ bildvisning

Ambu® aView 2 Advance-skärmen utgör basplattformen för Ambus flexibla engångsendoskop. Skärmen har utmärkt bildåtergivning och erbjuder den säkerhet som krävs för att kunna utföra endoskopi inom många olika specialistområden. 

Ambu® aView 2 Advance 
Högkvalitativ bärbar skärm med full HD-upplösning på 12,8 tum utformad så att du kan fokusera på dina patienter.

Se produkten

Endoskopimonitorn aView 2 Advance framifrån

aCart™ Compact
En modern mobil arbetsstation för endoskopiska ingrepp i olika kliniska miljöer

 

Se produkten

aCart™ Plus
En robust och praktisk arbetsstation för bronkoskopi- och endoskopisalar

Se produkten

Ambus aScope-plattform för flexibla engångsendoskop

Enastående kvalitet inom flera kliniska områden

Den högkvalitativa bärbara aView 2 Advance-skärmen med full HD-upplösning gör det möjligt att standardisera procedurer inom flera kliniska specialistområden genom att till rimligt pris investera i en och samma högkvalitativa skärmenhet för dem alla. 

aView 2 Advance kan användas för många olika endoskopiprocedurer på sjukhuset där engångsendoskop används, till exempel flexibel laryngoskopi, bronkoskopi och cystoskopi.

 

En leverantör du kan lita på

Ambu är världens största leverantör av endoskop för engångsbruk. 2009 lanserade vi världens första flexibla bronkoskop för engångsbruk, Ambu® aScope™.

Idag används över 650 000 av våra endoskop för engångsbruk på fler än 3 800 sjukhus.* aView 2 Advance-skärmen är fullständigt kompatibelt med ett stort sortiment av Ambus endoskop för engångsbruk avsedda för pulmonologi, ÖNH och urologi.

* Siffrorna avser perioden april 2019 till mars 2020

Fördelar med engångsbruk

aScope-plattformen för engångsendoskopi innebär att du kan bli av med kostnader för flergångsendoskop, till exempel förbrukningsvaror för rengöring, underhåll och reparationer (och givetvis tillhörande långsiktiga serviceavtal). 

Faktum är att det totalt sett kan resultera i kostnadsbesparingar för sjukhuset tack vare förbättrade arbetsflöden och att mindre tid och pengar går åt till rengöring av endoskop för flergångsbruk. Du kan alltid räkna med att kostnaderna framgår tydligt.
 

Framtidssäkrad plattform ger långsiktigt värde

Med aView 2 Advance-skärmen kan du alltid utnyttja den allra senaste bildtekniken, nya avancerade funktioner och framtida Ambu-produktlanseringar. Givetvis finns det möjlighet att reparera skärmen om oväntade problem uppstår så att din investering håller länge.

Läs mer om aView 2 Advance-skärmen, vår högkvalitativa bärbara skärm med full HD-upplösning avsedd att användas med endoskop för engångsbruk, utformad så att du kan fokusera på dina patienter.

Gå till produkten

 

keyboard_arrow_up